Ilja Caljouw in Frohburg actief voor Performance racing Achterhoek

Na de crash in Imatra begin juli heeft Ilja hard getraind om op tijd weer fit te zijn voor de races in Frohburg. Daarnaast is er veel energie en tijd gestoken in het in orde maken van de motor. Twee weken voor de races in Frohburg leken we echter de handdoek in de ring te moeten gooien.

De voorkant van de motor stond scheef, hierop hebben we stap voor stap onderdelen vervangen waarvan we hoopten dat het de oorzaak zou zijn. Na de vooras, het voorwiel en het T-stuk bleek ook het hoofdframe scheef te staan. Op Facebook hebben we toen naar buiten gebracht dat Frohburg helaas niet haalbaar zou zijn.

Dat bracht de bal aan het rollen en voor de races op het Duitse stratencircuit kan Ilja terecht bij Performance racing Achterhoek op de reservemotor van kampioenskandidaat Joey den Besten! Het zal een spannend weekend worden aangezien Ilja nog nooit op een Yamaha R6 heeft gereden.

Hoe het ook afloopt we zijn Performance racing Achterhoek erg dankbaar voor deze kans!

 

admin