Ilja Caljouw in 2018 bij Performance Racing Achterhoek!

 

In 2018 zal Ilja de vertrouwde paarse Honda inruilen voor de rode Yamaha R6 van het Performance Racing Achterhoek team.

Daarmee zal Ilja voor het eerst in zijn racecarrière niet meer uitkomen op zijn eigen motor. De Yamaha R6 van Performance Racing Achterhoek is aanzienlijk sneller dan onze eigen Honda. Joey den Besten is in de afgelopen 4 jaar 2 keer kampioen geworden met deze motor en in de jaren dat hij geen kampioen werd, werd hij 2e.
Daarnaast geldt Performance Racing Achterhoek als één van de best uitgeruste en meest gerespecteerde teams in het IRRC.

Aan het materiaal en het team zal het komend seizoen niet liggen!

 

Ilja Caljouw:
Ik ben erg blij komend seizoen voor dit team uit te mogen komen! Het is een hele mooie kans, ik hoef veel minder zelf te regelen dus ik kan me helemaal focussen op het racen. Het materiaal wordt een stuk beter en de sfeer rond ditteam is ook geweldig.

Ik kijk uit naar volgend seizoen en ik hoop met goede resultaten het vertrouwen van dit team waar te kunnen maken. 

admin