Team

Foto: Madli Hanson


Het team Performance Racing Achterhoek bestaat uiteraard uit meer als alleen mij als coureur.

Inmiddels rijden we met 3 coureurs in het team:

Sinds seizoen 2019 rijdt Virgil Amber Bloemhard bij ons in het IRRC in de Superbike klasse. Ondanks wat pech en tegenslag, eindigde hij het eerste seizoen op een hele mooie 7e plaats in het eindklassement. Voor meer informatie over deze Superbike coureur verwijzen wij naar zijn website.

Vanaf 2020 zal er een nieuwe teamgenoot aansluiten die ons team komt versterken in de Supersport klasse. Jorn Hamberg heeft in Frohburg al even mogen sfeerproeven, dit resulteerde in een spannend gevecht tussen Jorn en Ilja.(Deze hopen we niet te vaak te hebben volgend jaar, dit is erg slecht voor het hart van de toeschouwende teamgenoten 😊 )

Voor meer informatie; Jorn Hamberg

Naast deze 3 snelle jongens, hebben wij nog een heel team aan andere mensen om ons heen.

Tonny en Arno Wassink; vader en zoon. Oprichter/teambazen/chef monteur. Zij leiden alles in goede banen en zorgen er voor dat de motoren klaar staan voor elke training en wedstrijd.

Gerard de Keijzer/José van der Ploeg/Rene Hamberg en Erik als monteurs van Virgil/ Ilja en Jorn. Zij zorgen voornamelijk tijdens de weekenden dat de motoren weer klaar staan voor de volgende sessie.

Roel van Winkoop, onze teammanager en rustbewaarder. Hij ondersteunt Tonny met belangerijke zaken en afspraken voor het team gedurende het hele jaar.

Kai Zweverink, onze PR-man. Hij zorgt er voor dat de teamwebsite up to date is en zorgt voor de updates via social media.

Maar denk ook aan Gerrit Onstenk, onze kok en organizer, vaak wordt hij bijgestaan door Gerard Ten Have. Zij zorgen er voor dat iedereen eten en drinken krijgt voor, tussen en na de sessies.

Henk Wassink, die ons elke training en wedstrijd weer met de vrachtwagen naar circuit of land van bestemming rijdt! Ook rijdt Herman Groot Jebbink met hem mee, om af te wisselen.

Madli Hanson, vriendin van Virgil en fotograaf voor het team! Voor haar foto’s kunt u terecht op haar Instagram

Dit is slechts een kleine selectie van ons gezellige en hardwerkende teamgenoten, die er elke keer weer voor zorgen dat de coureurs, en iedereen daar omheen een zo goed mogelijk, verlopend weekend hebben.

Kijk voor meer informatie over het team de website: Performance Racing Achterhoek.