Nieuws

 

Wie helpt ons dit seizoen verder over de streep?

Wij zijn een erg enthousiast team dat erg graag deze sport wil blijven beoefenen. Om dat op dit niveau te blijven bereiken, hebben wij doorgaans hulp nodig van onze partners.
Wij zijn dan ook voor dit seizoen nog op zoek naar nieuwe sponsoren, die het eventueel leuk vinden om persoonlijk betrokken te raken bij het team en de circuits, en met ons mee willen!
Wij hebben een goede, realistische doelstelling dit seizoen, waardoor ons team zich er zeker voor leent om gesponsord te worden.
Ook willen wij graag benadrukken dat wij van onze partners graag de belangen behartigen en wij erg gemotiveerd zijn om een aantrekkelijke tegenprestatie neer te zetten.
U vindt hier de Brochure 2017 voor meer informatie. Of neem contact op en hoor meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

 

 

Vliegende start in Hengelo!

Na een positieve voorjaarstraining op Mettet, waar we het vermoeden hadden sneller te zijn dan vorig jaar, was het tijd voor de eerste wedstrijden op Hengelo(GLD). Ook dit jaar komen we uit in het IRRC kampioenschap, om wat extra meters te maken, reden we ook de trainingen en wedstrijden van de Benecup. [Lees meer…]

 

 

 

 

 

Een verrassende voorjaarstraining in Mettet (B)

Met het vernieuwde team kwamen we zaterdag 8 april aan op het circuit van Mettet voor een 2-daagse training met 12 sessies. Ook het materiaal is enigszins vernieuwd en dat zorgde bij het inpakken al voor de eerste uitdagingen. [Lees meer…]